Lenneke Nicolaes

Altijd klagen en mopperen is niet mijn stijl daarom besloot ik iets te doen met mijn onvrede over politieke aangelegenheden. Mensen verbinden met de toekomst vind ik een goede doelstelling en past bij mijn sociale bewogenheid daarom stel ik mij verkiesbaar bij BRUG M .

Ik wil mij inzetten voor een mooiere samenleving, kernwoorden zijn voor mij:

Saamhorigheid, openheid, rechtvaardigheid, iedereen welkom ongeacht afkomst geaardheid of beperking, ik ben voor emancipatie in de ruimste zin van het woord.

Ik ben geboren in Amby daarna heb ik in Leiden en Maastricht gewoond en gewerkt als ziekenverzorgster. Ik besloot mij verder te ontwikkelen toen ik actief werd in de vrouwenbeweging in de jaren 80, daaruit volgde mijn HBO opleiding cultureel werk. Na mijn afstuderen was er geen werk. Zo kwamen wij in de horeca terecht.

Samen met mijn man Jan wonen wij sinds 1987 in het mooie Geulle waar wij van 1987 tot 1999 eigenaren waren van cafe De Meulestein .

Met mijn ervaring wil ik graag een deel bijdragen aan de samenleving vandaar mijn keuze om actief te willen zijn bij BRUG M.