Frank Lam

Frank Lam (Maastricht, 1967), Gehuwd met Linda, vader van Liza en Jimmy en (trotse) opa van Revi. In het dagelijkse leven ben ik Customer Service Manager bij DSM Biomedical.

Woonplaats: Meerssen
Ik en mijn werk: Mijn afdeling vertolkt de stem van de klant bij DSM, en die van DSM bij de klant. Het geeft enorm veel energie om onze mooie producten te leveren aan tevreden klanten. Wist je dat er élke seconde iemand geholpen wordt met materialen van DSM? Van grondstoffen voor stents tot materialen voor borstreconstructies; iedereen kent wel iemand met een DSM-product in zijn lichaam.

Waarom ben ik lid van Brug-M? Net als in mijn werk, beteken ik graag iets voor anderen en dat kan via deze club. Als burgerlid wil ik graag onze inwoners vertegenwoordigen. Ik wil meedenken over onze toekomst als woonplaats en hoe we dit kunnen bereiken.
Waarom moet je op mij stemmen? Mensen weten wat ze aan me hebben. Ik ben nuchter en no nonsens. Mijn motto: je kunt alles zeggen, zo lang je maar beleefd blijft.  Ik stap met open vizier in de politiek en ben benieuwd wat er op mijn pad komt!