Ton PeetersIk ben in 1950 geboren in Maastricht en heb na veel omzwervingen in Meerssen mijn heil gevonden. Ik ben getrouwd met Margriet Tummers en wij wonen naar alle tevredenheid in het mooie nieuwe seniorencomplex aan de Pastoor Dominicus Hexstraat.
In Meerssen heb ik de M.U.L.O doorlopen, maar ik zou mijn draai nooit hebben kunnen vinden door verder te gaan studeren en dan een kantoorbaan te gaan uitoefenen. Mijn hart lag in Europa. Zo ben ik dus 40 jaar lang als vrachtwagenchauffeur door heel Europa en ver daarbuiten op pad geweest.
Na mijn carrière als chauffeur heb ik mijn horizon verlegd en heb ik de opleiding tot Instructeur Beroepsgoederenvervoer gevolgd. Ik wilde mijn ervaringen gaan doorgeven aan de jongere generatie chauffeurs. Na de opleiding met goed gevolg te hebben voltooid, is er helaas door ziekte een abrupt einde aan deze vervolgcarrière gekomen.
Omdat ik altijd bezig wil zijn, heb ik mij daarna toegelegd op het sociaal welzijn in de gemeente en heb mede zitting genomen in het Buurtwerk Meerssen West. Ook ben ik actief geweest in de Huurdersvereniging van Wonen Meerssen, waarbij ik de Bewonerscommissie Meerssen West weer nieuw leven in geblazen heb. Momenteel ben ik op de achtergrond actief in de Alliantie Tegen Uitbreiding Vrachtvluchten MAA.
Als hobby rij ik graag met de motor door het Heuvelland en heb ik in het verleden de nodige verre motorritten ondernomen. Nu zijn de Ardennen en de Eifel mijn geliefde tour-bestemmingen. Voetbal is nog steeds mijn grote passie, maar ook motorraces volg ik met grote belangstelling.
Ik heb mij aangemeld bij BRUG-M omdat deze partij mij bijzonder aanspreekt omdat zij de vernieuwing van de Meerssense politieke cultuur voorstaat.
Met mijn ervaringen en opleiding op het gebied van verkeer wil ik mij vooral gaan inzetten voor de verkeersveiligheid in onze gemeente. Ik wil een bijdrage leveren aan het veiliger maken van diverse verkeerssituaties en zo mogelijk aan het ontlasten van de kernen van doorgaand verkeer.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Privacy Info Ok