D.CortenraedeMijn naam is: Désirée Cortenraede - Vanderbroeck

Ik ben in februari 1996 van Maastricht naar Bunde verhuisd. Ik was een typische forens tot de komst van de kinderen. Vanaf dat moment ben ik in de lokale samenleving gedoken en begon ik de charme van onze gemeente te zien en te waarderen.

In 2014 besloot ik nog dieper in de samenleving te duiken en me bij de gemeentelijke verkiezingen verkiesbaar te stellen namens de VVD. Ik wilde actief meedoen en niet langer aan de zijlijn commentaar leveren. Ik ben vol passie, gedrevenheid en oprechtheid van start gegaan als burgerraadslid en geëindigd als wethouder begin 2018.

“Zou ik mijn politieke betrokkenheid bij Brug-M willen voortzetten”, dat is wat Brug-M mij na mijn aftreden als wethouder vroeg. Ik was zeer vereerd met deze vraag. En wil heel graag samen met Brug-M actief meedoen. Een doorstart op lokaal niveau in mijn eigen gemeente waar ik weer écht iets kan betekenen voor de samenleving, de inwoners, de ondernemers en de bezoekers.

De waarden van Brug-M, Verbinding, Betrokkenheid, Duurzaamheid, Openheid, Verantwoordelijkheid en Moreel besef, spreken mij zeer aan en passen bij mij als persoon en mijn ideeën over hoe politiek zou moeten worden bedreven. Ik heb een accountancy-/ control achtergrond. Ik heb bij de Rabobank in verschillende (management)functies gewerkt in de zakelijke markt en als zelfstandig ondernemer als management consultant.

Inmiddels ben ik door de leden benoemd tot voorzitter van het bestuur. Een mooie uitdaging. Ik ben tot in mijn haarvaten gemotiveerd om deze uitdaging tot een succes te maken.

Als je persoonlijk kennis wilt maken, een idee over of wens voor de gemeente wilt delen, dan kun je me mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bellen (06-50648155).

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.